SPARA PENGAR PÅ BARNSEMESTERN

Att resa innebär att man normalt gör av med mer pengar än då man är hemma. Än större blir utgifterna när man reser med barn. I denna sektion har vi samalt tips och råd vad man kan göra för att semesterkassan ska vara lite längre och kanske även räcka till fler resor.

- TIDPUNKT FÖR RESAN

Att resa vid rätt tidpunkt kan sänka priset för din resa rejält. Ofta räcker det med någon eller några veckors förskjutning. Om man har barn i skolålderna kan det dock vara svårt att komma loss på udda tider.
Läs mer »


- KÖPA RESA

Efter avreglering av bla luftrummet och järnvägar har valmöjligheterna att välja transportör ökat markant. Genom ökande användning av internet har resenärerna på egen hand möjlighet att hitta ett bra och billiga transportsätt. Svårigheten idag ligger i stor utsträckning att få överblick och jämföra alla möjligheter.
Läs mer »


- SPARA PENGAR PÅ SEMESTERBOENDE

Det går att spara en hel del pengar på boendet, framför allt vad gäller hur man bokar. Det finns dock ingen regel utan man måste prova sig fram. Ibland är ett alternativ billigare och nästa gång blir ett annat alternativ billigare. Om man lägger lite tid på att boka sitt boende (och resa) så kan kostnaden för resan minska.
Läs mer »


- MAT OCH DRYCK - SPARA PENGAR!

En stor kostnadspost när man reser är maten. Har man barn med på resan så ökar kostnaderna. Det kan också vara svårt att njuta sin egen mat på en restaurang samtidigt som man försöker att hålla koll på och matar sina barn.
Läs mer »


- BILLIGARE HYRBIL

 Om man ska hyra bil för en längre (men även kortare) period kan det vara på sin plats att fundera på en del saker för att spara pengar.
Läs mer »


- ANDRA SPARTIPS

Förutom att spara pengar på resan, boendet, maten och hyrbilen kan man även göra andra små besparingar. Devisen "många bäckar små blir en stor å" gäller även på resa!
Läs mer »

Människor kommer inte att flyga. Inte på tusen år.
(Wilbur Wright)
Om Barnreseguiden.se
Alla artiklar och texter på Barnreseguiden.se är skrivna av barnföräldrarna Per och Kairi som båda älskar att resa. Vi har under många år haft förmånen och möjligheten att resa mycket. Efter att vi fått våra barn... Läs mer >>

Kontakt
E-mail: barnreseguiden@smalltraveller.eu
Telefon: 08-50164002

Länkar
Länkar till andra bra sajter >>
Legal rekvisita
Barnreseguiden.se ägs av
Smalltraveller OÜ  (reg nr 12119060)
Supluse pst 5-3
11911 Tallinn
Estland