OM BARNRESEGUIDEN.SE

Alla artiklar och texter i Barnreseguiden.se är skrivna av barnsföräldrarna Per och Kairi som båda älskar att resa. Vi har under många år haft förmånen och möjligheten att resa mycket. Efter att vi fått våra barn, Markus (idag 8 år) och Axel (idag 6 år) har vi fortsatt att göra det vi tycker är roligast - nämligen att resa. Förutom kortare resor har vi tillsammans med våra barn besökt Australien, Nya Zeeland, Sri Lanka, Vanuatu, Thailand, Malaysia, Singapore och Hongkong.

Att resa med barn kan vara fantastiskt roligt och givande men samtidigt tröttande ibland. Det finns en mängd saker man kan göra för att göra resan så skön och bekväm som möjligt. Framförallt rör det sig om att tänka till och planera för resan innan avfärd. Detta kan gälla sättet att resa och boende men även vad man bör, kan och måste ta med sig och vad man kan göra med barnen på olika resmål.

På barnreseguiden.se har vi sammanställt massor med tips och råd inför din resa med barn. Du hittar också destinationsguider till populära resmål. Barnreseguiden.se är skriven och sammanställd för barnfamiljer som planerar eller redan har bestämt sig att resa med barn. Informationen är tänkt att fungera både för den korta som den lite längre resan.

Vi vill att denna sajt ska vara så inspirerande, informativ och heltäckande som möjligt både för den ovane resenären och för dem som har rest lite mer. Vi har använt både egna reserfarenheter med barn och andras berättelser när vi har sammanställt artiklarna. Du är varmt välkommen att bidra med egna tips, kommentarer och reseberättelser. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Förutom Barnreseguiden.se så driver vi även Barnresebutiken.se som är en webb-shop med smarta och praktiska barnprodukter till resande familjer.

Ha en riktigt skön och trevlig resa!
Kairi, Per, Markus och Axel
 

Om du önskar kontakt med oss så skriv ett e-mail till:

barnreseguiden@smalltraveller.eu
Om Barnreseguiden.se
Alla artiklar och texter på Barnreseguiden.se är skrivna av barnföräldrarna Per och Kairi som båda älskar att resa. Vi har under många år haft förmånen och möjligheten att resa mycket. Efter att vi fått våra barn... Läs mer >>

Kontakt
E-mail: barnreseguiden@smalltraveller.eu
Telefon: 08-50164002

Länkar
Länkar till andra bra sajter >>
Legal rekvisita
Barnreseguiden.se ägs av
Smalltraveller OÜ  (reg nr 12119060)
Supluse pst 5-3
11911 Tallinn
Estland